Verhuur

Fietsverhuur Grou

Verken de mooie omgeving van Grou op een fijne fiets van Joop Zandberg. Je hebt keuze uit diverse modellen, van kinderfiets tot e-bike, zodat je in deze prachtige omgeving net zo comfortabel kunt fietsen als thuis.

Op de fiets beleef je Fryslân!
Grou ligt in het hart van de mooie provincie Fryslân. Als je echt wilt genieten van de prachtige omgeving is de fiets absoluut je vervoermiddel. Je kunt stoppen wanneer je iets moois ziet en ondertussen genieten van de frisse Friese lucht en de mooie vergezichten. Voor een betrouwbare huurfiets ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor elke wens een fiets beschikbaar.

Tips voor fietsroutes
Wanneer je in Fryslân bent, ontkom je eigenlijk niet aan een fietstocht. Ben je een natuurliefhebber, dan is een fietstocht door Nationaal Park De Âlde Feanen een echte aanrader. De overtochten met de verscheidene pontjes maken de tocht voor jong en oud tot een ware belevenis. Ben je meer van de lange afstanden dan is de Friese Elfstedentocht wellicht iets voor jou. Ook fietsen langs de oevers van het Sneekermeer is een heerlijke manier om de regio te verkennen. Ben je een fan van cultuur? Steden als Sneek en Leeuwarden zijn prima te bereiken op de fiets. Wij helpen graag met het uitzetten van een mooie route!

Wil je een fiets huren? Wij helpen je met plezier verder. Kom gerust eens binnenlopen om te ontdekken wat er mogelijk is. Wel adviseren wij groepen om ruim van tevoren te reserveren, dit om teleurstellingen te voorkomen. Als je dat wilt, kunnen wij de fietsen ook op een gewenste locatie bezorgen.

Heb je vragen over fietsenverhuur? Stuur dan even een bericht of bel naar 0566-624123. Graag tot ziens!

Dames-, heren- of kinderfiets

  • per dag: €10,-
  • per week: €50,-

E-bike

  • per dag: €20,-
  • per week: €100,-

Electrische bakfiets

  • per dag: €37,50
  • per week: €175,-

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

Cart

Je winkelwagen is momenteel leeg.