Service & reparatie

Service & Reparatie Service & Reparatie Service & Reparatie

Service
Koop je bij ons een nieuwe fiets dan besteden wij daar alle tijd aan. Samen gaan we in een persoonlijk adviesgesprek op zoek naar de best passende fiets. Naast een fietsmeting en zadelmeting kun je uiteraard buiten proefrijden, want dat zorgt natuurlijk voor de beste indruk!

De werkplaats
Onze werkplaats maakt het verschil. Koop je bij ons een fiets, dan krijg je onze service en de vakkundige kennis van Paul en Hylke erbij. Wij staan met z’n allen altijd graag voor je klaar! Snel en flexibel plannen wij het service- of reparatiewerk in. Dus géén lange wachttijden!

Volgens onze hoge kwaliteitsnormen maken wij in onze werkplaats met veel aandacht nieuwe fietsen rijklaar, repareren e-bikes, racefietsen, MTB’s, stadsfietsen enz. Vakkundig onderhoud en reparatie geldt ook voor fietsen die wij niet nieuw geleverd hebben.

Gratis haal en breng service
Moet je fiets worden gerepareerd en ben je niet in de gelegenheid om je fiets zelf te brengen, dan halen en brengen wij je fiets toch gewoon! Binnen een straal van 25 km van Grou is de haal- en brengservice geheel gratis, daarbuiten zijn de kosten op aanvraag.

Heb je vragen, stel ze gerust.