Over ons

Welkom bij dé fietsspecialist van Mid-Fryslân!

Van hybride tot e-bike, stads- en toerfiets tot racefiets en MTB tot gravelbike. Voor de aanschaf en reparatie van alle soorten fietsen ben je bij ons familiebedrijf Joop Zandberg aan het juiste adres.

In de afgelopen 25 jaar is Joop Zandberg Rijwielen uitgegroeid tot dé fietsenzaak in de regio Mid-Fryslân. In 1995 startte Joop Zandberg vanuit zijn garage bij huis. Al snel werd dit te klein en verhuisde de winkel naar Grou. Ook op de toenmalige locatie, in het centrum van Grou, groeide het bedrijf snel uit z’n jasje. In 2008 werd er wederom verhuisd, ditmaal naar de huidige locatie aan de Oedsmawei. Centraal gelegen, goed bereikbaar en met in de fraaie showroom altijd een ruim assortiment fietsen om te bewonderen en te testen.

Persoonlijk advies en service

De grote passie voor fietsen heeft Joop overdragen op zijn familie. Zoon Sierd is in 2015 als mede-eigenaar toegetreden tot het bedrijf. Hij fietst regelmatig zelf zijn rondjes op de racefiets en mountainbike. Eind 2017 is de winkel verbouwd. Het magazijn is getransformeerd in een nieuwe sport-afdeling waar de collectie racefietsen en MTB’s staat gepresenteerd. Er wordt gewerkt met de merken Merida, Colnago, Sensa, Orbea en Koga. Er wordt ook een brede selectie onderdelen en accessoires aangeboden van onder andere Vision, FSA, BBB, Shimano, Prologo, Ceramicspeed en Lezyne. In januari 2020 heeft Sierd met trots het stokje overgenomen van vader Joop en mag hij zich eigenaar noemen van een geweldige fietsenwinkel.

Sierd richt zich vooral op de verkoop en zijn broer Paul, voor velen een bekend gezicht vanwege zijn jarenlange ervaring in de winkel, stuurt de werkplaats aan. Samen met de rest van het enthousiaste team geven zij je graag persoonlijk en eerlijk advies en een goede service, zodat je tevreden rondrijdt op een fiets die helemaal bij je past.

Onze haal-en brengservice en leenfiets garantie en zijn enkele van onze servicepunten. Is je fiets kapot? Onze topmonteurs staan direct voor je klaar en helpen je snel weer op weg.

We zijn dus een echt familiebedrijf en stralen dat in alles uit naar onze klanten. De koffie staat altijd voor je klaar!

Sierd samen met zijn vader Joop Zandberg

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

Cart

Je winkelwagen is momenteel leeg.