Het verhaal van Sensa begint bij Intersens Bikes & Parts BV. Een familiebedrijf gevestigd in het oosten van Nederland. Hier bouwen en ontwikkelen we al meer dan 25 jaar hoogwaardige sportieve fietsen.Intersens heeft zijn wortels in het ontwikkelen van verschillende producten. Na hun oorsprong in Amerika in de jaren 80 verschenen de eerste mountainbikes in Nederland.

Als voormalig amateur-wielrenner merkte Pieter Stiggelbout, oprichter van Intersens, het potentieel. Hij reisde naar Azië om de eerste mountainbikes te kopen. In een tijd zonder e-mail of internet was dat een enorme uitdaging maar in 1991 werden onze eerste mountainbikes geïmporteerd. Ze werden echter nog niet als Sensa gebrandmerkt.In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid. Fietsen werden verbeterd en in de jaren 90 verhuisde de productie naar Almelo.Voor ons kwam alles samen in 2005. Dit was het moment om onze volgende stap te zetten en onze persoonlijke passie voor fietsen en het materiaal uit te drukken met de lancering van het merk Sensa!

In eerste instantie werd een klein assortiment op maat gemaakte racefietsen van hoge kwaliteit aangeboden. In de jaren die volgden groeide onze line-up. We hebben op maat gemaakte mountainbikes en trekkingfietsen ontwikkeld als aanvulling op ons assortiment racefietsen. Met behulp van technieken die we ook gebruikten voor onze racefietsen. Ons bedrijf en onze producten blijven tot op de dag van vandaag evolueren door innovatie. Maar de fietsen worden nog steeds in Nederland voor jou gebouwd door mensen met een voorliefde voor fietsen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

Cart

Je winkelwagen is momenteel leeg.