E-Bikes

E-bikes maken een enorme ontwikkeling door. Waar de E-bike voorheen vooral gebruikt werd door ouderen, ontdekken nu steeds meer generaties de gemakken van elektrisch fietsen. Design, comfort, actieradius, snelheid, alles zit in de lift, en wij volgen die ontwikkelingen op de voet. Wij hebben E-bikes in verschillende vormen, van een hippe stadsfiets tot een stoere mountainbike, en alles wat daar tussenin zit.

Elektrisch fietsen is een ervaring die je niet op internet kunt opdoen. Wij hebben vele merken en types voor je klaar staan om uit te proberen. Na een proefrit kun je onder het genot van een goede kop koffie je ervaringen met ons bespreken en kunnen wij je adviseren.

Ook wat betreft service en onderhoud kun je volledig op ons vakmanschap rekenen. Zelfs je gewone fiets ombouwen naar elektrisch is een mogelijkheid. Bezoek onze winkel en fiets voortaan altijd met wind mee door het leven.

Proefrit maken?

Altijd al benieuwd geweest hoe het voelt om een extra duwtje in de rug te krijgen tijdens het fietsen? Kom langs en maak vrijblijvend een proefrit.

Wij zijn dealer van:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

Cart

Je winkelwagen is momenteel leeg.