BAKFIETSEN

De Urban Arrow is een elektrische bakfiets met trapondersteuning, waarmee jij jouw kinderen veilig en snel door de stad vervoert. Met een licht aluminium frame en gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. De bak is gemaakt van EPP, een robuust en stootvast materiaal wat zich goed weet te houden bij krachtige impacts. Hierdoor kunnen de kinderen veilig vervoerd worden.

Krachtige aandrijving
De sterke elektrische aandrijflijn wordt gevormd door de 65Nm sterke Bosch Performance-motor. Deze is gekoppeld aan een traploze versnelling, waardoor je altijd soepel kunt blijven trappen. De 500Wh accu zorgt ervoor dat je zorgeloos elke rit met je familie kunt maken. Zelfs een toerritje, waarbij je een mooie picknick-mand meeneemt, behoort nu tot de mogelijkheden.

Comfortabel voor de bestuurder
Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de bestuurder is de Urban Arrow Family een fijne fiets. Doordat je rechtop zit en altijd met de voeten bij de grond kunt, is dit een veilige fiets. Je hebt namelijk goed overzicht over het verkeer en zit uitermate comfortabel. En door te kiezen uit de grote hoeveelheid beschikbare accessoires kun je deze elektrische bakfiets nog fijner maken voor jou en je familie.

De Urban Arrow Family Bosch Performance Disc 500Wh is de ideale vervanging voor de auto. Veel laadruimte, waardoor zowel kinderen als boodschappen makkelijk meekomen, maken dit de praktische en milieuvriendelijke vervanger van de auto.

Wij zijn dealer van:

 
 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

Cart

Je winkelwagen is momenteel leeg.